14 Nisan 2010 Çarşamba

Yaşasın!!! Artık daha organizeyiz...

Artık, en azından, temsili anlamda bir adım daha ön plana çıkarabileceğiz derneğimizi!

Üyelerimizden sevgili Mine Köksal Törenli'nin değerli çalışmaları ile İnka Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi A.Ş.'den Sn.Vehbi Serhan Kotil'in bağışları ile bundan böyle derneğimizi pembe t-shirtlerimiz ile temsil edebileceğiz. Bir yandan kendi kendimizin tanıtımını yapacağız, bir yandan da pembe pembe boy göstereceğiz tüm etkinliklerimizde.

Teşekkürler Mine, teşekkürler İnka Tekstil ve Serhan Bey...


2010 yılı Nisan ayı Kanser Haftası etkinliklerini, Amerikan Hastanesi'nin değerli hocalarının hazırlayıp sunduğu Meme Kanseri Hastaları için Hasta Okulu projesinde hep birlikte, konuşup tartışarak kutladık.

Dr.Şükrü Aktan, Dr. Canan Uzel, Dr. Sevtap Durmaz, Dr. Murat Pençe, Dr. Nil M.Mandel, Dr. Uğur Selek ve Dr. Gülçin Sarılgan'ın birlikte hazırlayıp sunduğu program, özellikle meme kanseri ile yeni tanışmış ya da tedavisi devam eden hastalar için gerçekten bilgilendirici ve eğitici nitelikteydi.
Karşılıklı soru ve cevaplarla sonlanan programın ardından Amerikan Hastanesinin bizler için özel olarak hazırladığı yemekler ise nefisti...

Bu ve buna benzer etkinlikler ile meme kanserine ilişkin farkındalığın kadınlar arasında daha da dikkate alınacağını düşünüyor ve bu konuda yapacağımız tüm etkinliklerde sizleri de aramızda görmek istiyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder